FAQ

Veelgestelde vragen

Waar kan ik terecht met mijn klacht?
Als u een klacht heeft over de website kunt u een email sturen naar info@vakantietijd.eu. Voor klachten over verblijven of activiteiten kunt u terecht bij de eigenaar.

Kan ik meerdere advertenties plaatsen?
Mocht u meerdere activiteiten of verblijven willen plaatsen , neem dan contact met ons op via de email zodat we u een aantrekkelijk financieel voorstel kunnen doen.

Mijn locatie is niet zichtbaar op het kaartje.
Bij het maken van uw advertentie kunt het adres boven de kaart invullen. Dit adres wordt dat automatisch opgeslagen en bij een bezoek aan uw advertentie getoond.

Zijn er nog andere kosten bij het plaatsen van een advertentie?
Nee, de enige kosten zijn de kosten die op de website vermeld staan. Bij vakantietijd hoeft u geen commissie af te dragen.

Wanneer moet ik mijn advertentie betalen?
De advertentie kan betaald worden als u een concept gemaakt heeft. Daarna betaald u de advertentie en kunt u doormiddel van het aanklikken van publiceren , de advertentie plaatsen. Vergeet niet op publiceren te klikken anders wordt de advertentie niet geplaatst.

Hoeveel bedraagt de BTW voor het plaatsen van een advertentie?
21%

Is het bij vakantietijd mogelijk om te betalen met een creditcard?
Voor het plaatsen van een advertentie nog niet. We werken daar wel aan. Bij het boeken van verblijf of activiteit kunt u dit met de adverteerder overleggen.

Mijn vakantie voldoet niet aan onze verwachtingen , wat nu?
Bij klachten over verblijven en activiteiten is de adverteerder verantwoordelijk. U kunt uw klacht bij hen doorgeven en bespreken.

Ik krijg mijn advertentie niet geplaatst.
U kunt op 2 manieren uw advertentie plaatsten. U kunt direct een abonnement kopen waarbij u een jaar lang uw advertentie kan plaatsen of u kunt eerst een advertentie maken , dan betalen en daarna op publiceren klikken om de advertentie op de website te plaatsen.
1. U gaat naar aanmelden verhuur
2. Maak daarna een account aan door op het oranje hier te klikken.
3. Ga naar , mijn profiel, rechtsboven in de hoek. Daar kunt u een vakantieverblijf of activiteit aan klikken.
4. U kunt nu uw advertentie maken en bekijken. Vergeet niet om ook uw persoonlijke profiel te maken.
5. Hierop kunt u ook uw email en eventueel eigen website vermelden.
6. Als u tevreden bent over de advertentie kunt u naar betalen .
7. Daarna niet vergeten om op publiceren te klikken.

Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om direct naar betalen te gaan en daarna de advertentie te maken en te plaatsen. Ook hier , vergeet niet om op publiceren te klikken.

Ik krijg geen bevestiging van mijn geplaatste advertentie.
De bevestiging wordt automatisch verzonden. Het kan soms gebeuren dat het bij de ongewenste email terecht komt. U kunt het daar vandaan halen door aan te geven dat het geen ongewenste email is.