B&B Vivenda Balou (Africa kamer)

Favorite

Vivenda Balou

B&B Vivenda Balou is gelegen in het mooie historische Silves, midden tussen de citrusplantages, op een heuvel aan de rivier de Arade, op slechts 15 minuten loopafstand van het centrum van Silves.

Vivenda Balou ligt op 15 minuten rijden naar zee en op 30 minuten afstand van het gebergte Monchique.

De afstand naar de luchthaven in Faro is 40 minuten.

Onze B&B bestaat uit 2 gastenkamers met een eigen badkamer. ’s Morgens wordt er een uitgebreid ontbijt geserveerd op ons boventerras dat uitzicht biedt over de stad en de bergen. In de tuin bevindt zich een prachtig zwembad met voldoende ruimte om in de zon of in de schaduw te genieten.

In onze buitenbar kunt u gedurende de dag gratis koffie en thee nemen, andere drankjes zijn te verkrijgen tegen schappelijke prijzen.

Parkeren kunt u op eigen terrein, waar tevens gratis Wifi beschikbaar is.

Silves biedt talloze restaurantjes om gezellig uit eten te gaan. Wilt u graag thuis blijven dan bieden wij de mogelijkheid om twee keer per week tegen een klein bedrag met ons mee te eten.

Algemene informatie
Minimum prijs per dag €80
Typebedbreakfast
Vierkante meter24
Slaapkamers1
Badkamers1
Bedden1
Facilities
wifi
parking
bedsheets
coffemach
waterkoker
washmachine
pets
Locatie
{"0":"Cerro S\u00e3o Miguel 1, 8300 Silves, Portugal","nl":"{\"0\":\"Cerro S\\u00e3o Miguel 1, 8300 Silves, Portugal\",\"nl\":\"{\\\"0\\\":\\\"Cerro S\\\\u00e3o Miguel 1, 8300 Silves, Portugal\\\",\\\"nl\\\":\\\"{\\\\\\\"0\\\\\\\":\\\\\\\"Cerro S\\\\\\\\u00e3o Miguel 1, 8300 Silves, Portugal\\\\\\\",\\\\\\\"nl\\\\\\\":\\\\\\\"[\\\\\\\\\\\\\\\"Cerro S\\\\\\\\\\\\\\\\u00e3o Miguel 1, 8300 Silves, Portugal\\\\\\\\\\\\\\\"]\\\\\\\"}\\\"}\"}"}
Activiteiten in de buurt
Beschikbaarheid
Beschikbaar
Gereserveerd
Niet beschikbaar
Reserveer nu
Hans
Over

Contact

Reviews
[RICH_REVIEWS_SHOW num="all" category="page"] Laat een review achter