Boerencamping Sans Parure hartje Frankrijk

Favorite

Kamperen bij de boer. Dat kan bij Sans Parure. Op onze ‘camping à la ferme’ van 1 ha (!) is plek genoeg voor 5-6 tenten.

Op het kindvriendelijke terrein kunnen kinderen naar hartelust rennen en spelen. Ze kunnen de konijnen aaien en knuffelen, samen met ons de kippen en schapen verzorgen of gewoon lekker plonsen in het opzetzwembad (ruim 3m60 doorsnede).

Elke ochtend brengt de bakker vers stokbrood en croissantjes. en pluk gerust (gratis) verse sperzieboontjes, sla of aardbeien of kruiden op de biologische groentetuin.

Vakantie vieren bij Sans Parure betekent tot rust komen. Gewoon in de zon een boekje lezen, een wandeling maken of alleen maar te zitten en genieten van het prachtige uitzicht.

Geen zin om te koken? Schuif aan bij de gastheer en gastvrouw en laat je verrassen door het buiten geserveerde streekmenu. Luister naar de krekels wanneer het gaat schemeren, klets nog wat na en neem een laatste glaasje wijn….

Per nacht, 2 personen plus tent 14,50
Meerdere personen, per persoon 4,50
inclusief: Warme douches en gebruik koel/vrieskastje zijn gratis.
exclusief: toeristenbelasting en 5% reserverings- en administratiekosten*

* Als u rechtstreeks bij ons boekt, brengen we geen reserveringskosten in rekening.

Algemene informatie
Minimum prijs per dag €15
Typecamping
Vierkante meter1000
Slaapkamers1
Badkamers1
Bedden1
Facilities
wifi
parking
smoking
Locatie
Les Bauffes, 63700 Buxières-sous-Montaigut, Frankrijk
Activiteiten in de buurt
Beschikbaarheid
Beschikbaar
Gereserveerd
Niet beschikbaar
Reserveer nu
Over
Bonjour en welkom bij Sans Parure! Inmiddels 12 jaar geleden en op zoek naar ons plekje in Frankrijk kwamen we, al googlend, bij deze boerderij terecht. Sans Parure betekent eenvoudig, zonder opsmuk maar met aandacht voor wat echt belangrijk is: ruimte, rust, gezelligheid en lekker eten. Precies wat we zochten. De puzzelstukjes vielen in elkaar en samen met onze dochter zijn we vertrokken. We genieten nog dagelijks van ons geluk. Sans Parure is een plaats waar heel veel kan maar vooral niets hoeft, en waar ontspannen genieten voorop staat. Het is een plek om weer op adem te komen.. A bientôt! Daan, Jacqueline & Emma

Contact

Reviews
[RICH_REVIEWS_SHOW num="all" category="page"] Laat een review achter