Bugacpuszta Lodge – Glampingtent Bijeneter

Favorite

Glamping op de Hongaarse poesta. Ideale plek om te genieten van de rust en de natuur!

Leven middenin de natuur, genieten van de rust in één van de hangmatten of ligstoelen, afkoelen in het zwembad, hout sprokkelen voor de vuurschaal, ‘s avonds gezellig op het terras genieten van het tsjirpen van de krekels, samen gezellig marshmallows roosteren of een gezelschapsspel spelen,…
Samen met de kindjes ons blotevoetenpad of natuurleerpadje ontdekken, of spelen in de zandbak, schommels of glijbaan. Fietsen gratis ter beschikking.

Ideale uitvalsbasis ook voor verschillende daguitstappen in de omgeving: de steden Budapest, Kecskmét of Szeged, paardenshow op de poesta, wijndorp Hajós, paprikadorp Kalocsa, zwemparadijzen met verschillende buiten- en binnenbaden, mini Hongarije, thermale baden, paardrijden, koetstocht,…

Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt, bad- en keukenlinnen zijn voorzien. En om het nog comfortabeler te maken voorzien wij het eerste avondmaal en het eerste ontbijt.

Honden zijn bij ons onbeperkt en gratis welkom. Iedere lodgetent heeft zijn eigen volledig omheinde tuin. Op het terrein is een hondenpool aanwezig.

Algemene informatie
Minimum prijs per dag €65
Typecamping
Vierkante meter35
Slaapkamers2
Badkamers1
Bedden4
Facilities
parking
bedsheets
kitchen
coffemach
pets
Locatie
Activiteiten in de buurt
Geen activiteiten in de buurt
Beschikbaarheid
Beschikbaar
Gereserveerd
Niet beschikbaar
Reserveer nu
Stijn
Over

Contact

Reviews
[RICH_REVIEWS_SHOW num="all" category="page"] Laat een review achter