Hubertushof Vakantievilla

Favorite

Ruim vakantiehuis in Limburg

Hubertushof vakantievilla is een zeer ruime Vakantiewoning in Limburg, ideaal voor even weg met familie of vrienden om lekker te genieten van alles wat deze Vakantiewoning in Noord Limburg te bieden heeft.

De ruime vertrekken in deze villa bieden voldoende privacy voor iedereen, grote twee persoons slaapkamers met vaste wastafel met warm en koud water. In Hubertushof vakantievilla zijn 2 badkamers en 1 bubbelbad, dus al met al voldoende gelegenheid voor iedereen voor uw dagelijkse lichamelijke verzorging.

Hubertushof heeft op de begane grond een tweepersoons slaapkamer met inloopdouche, geschikt voor mindervalide,  rolstoelvriendelijk en voor alle hulpmiddelen kunnen we zorgen, zelfs professionele verzorging aan bed.

Wij hebben slaapgelegenheid voor 16 personen. Ook aan de kleintjes hebben we gedacht, we kunnen kinderbedjes bijplaatsen en er zijn boxen aanwezig.

Diverse spellen voor binnen en speelgoed voor buiten zoals bolderkar, skelter fietsjes etc.

De grote woonkeuken, met alles er op en er aan, bied mogelijkheden om voor een grote groep te koken, er is voldoende porselein en bestek.

Algemene informatie
Minimum prijs per dag €175
Typehuis
Vierkante meter175
Slaapkamers6
Badkamers3
Bedden16
Facilities
wifi
parking
bedsheets
tvset
kitchen
waterkoker
washmachine
pets
Locatie
Activiteiten in de buurt
Geen activiteiten in de buurt
Beschikbaarheid
Beschikbaar
Gereserveerd
Niet beschikbaar
Reserveer nu
Over
Wij, Anny en Hay Philipsen beheren een vakantievilla op eigen landgoed D'n östrik in het land van Peel en Maas, Noord Limburg. 16 personen kunnen wij herbergen in deze zeer ruime villa. Er is beneden een kamer geschikt voor rolstoelgebruikers en eventuele hulpmiddelen kunnen we voor zorgen. Ook kunt u met uw paard op vakantie komen, er zijn ruime stallen en weide voor 4 paarden, vanuit de villa zijn er 2 officiële bewegwijzerde ruiter en menroutes. Ruim 350 reviews met een gemiddelde van 9,5 zegt voldoende over de tevredenheid van onze gasten.

Contact

Reviews
[RICH_REVIEWS_SHOW num="all" category="page"] Laat een review achter