Kom hier uitrusten!

Favorite

Casa Gemeos beschikt momenteel over 1 vakantiewoning voor 6 personen en 1 B & B-kamer voor 2 personen.
Het is een moderne nieuwbouwwoning met een Portugese touch door het gebruik van de lokale materialen.  De omgeving is rustig, de woning staat op een terrein van bijna 2 hectare!  Ver van alle massatoerisme, maar toch dicht bij het UNESCO werelderfgoed klooster in Alcobaça en de mooie stranden van de Zilverkust (Costa da Prata).

Zowel de gasten van de vakantiewoning als van de B & B-kamer, kunnen gebruik maken van alle faciliteiten.Genieten van het (buiten)leven is voor ons van groot belang.  We zetten daarom in op ontspanningsmogelijkheden in openlucht!  Relaxen aan het verwarmd zwembad, een aperitiefje op het zalige zonneterras of een spelletje petanque terwijl de BBQ wordt voorbereid.

Het domein kan volledig afgesloten worden.  Aan beide ingangen is er voldoende parkeergelegenheid voorzien.  De voormalige garages achteraan, worden omgevormd tot een ontmoetingsruimte voor groot en klein met o.a. een pingpong-tafel, honestybar, gezelschapsspelen enz.  Je vindt er ook een pizza-oven!  Voor de koele herfstavonden is er de gezellige warmte van de pelletkachel.

Jan is passioneel bezig met het kweken van exotische plantensoorten.  Je zal ze ten volle kunnen bewonderen op het domein.

Algemene informatie
Minimum prijs per dag €90
Typehuis
Vierkante meter125
Slaapkamers3
Badkamers3
Bedden3
Facilities
wifi
parking
bedsheets
tvset
kitchen
coffemach
waterkoker
Beschikbaarheid
Beschikbaar
Gereserveerd
Niet beschikbaar
Reserveer nu
Over
Casa Gemeos heet niet zomaar “het tweelinghuis”. De twee nieuwbouwwoningen zijn identiek en in spiegelbeeld gebouwd, zoals een echte Siamese tweeling. Elk hebben ze dezelfde indeling. Ook gastvrouw Silja is een deel van een identieke tweeling. Gastheer Jan is dan weer “Tweeling” van sterrenbeeld. En als je naar het tweeling logo kijkt, lijkt het op een omgekeerd bedje…

Contact