landelijke camping aan de oevers van het Tjeukemeer

Favorite

Op onze camping is het heerlijk om te verblijven.  Vanaf de ruime kampeerplaatsen heeft u vrij uitzicht over de landerijen. Er is een ruimte ingericht als slecht weer voorziening met een houtkachel. Daar kunt u onder andere boeken lezen of lenen, en gezelschapsspellen doen. Op de camping staan picknicktafels. Ook zijn er verschillende faciliteiten voor kinderen. Er is een trampoline, een step, een klimhuisje enz. Genoeg vermaak voor jong en oud. Het zwemmen, vissen, wandelen bij het Tjeukemeer.

Onze boerderij ligt in Friesland aan de oostkant van het Tjeukemeer in de gemeente de Fryske Marren (Friese Meren). Op 3,5 kilometer afstand is een strand, dit is goed bereikbaar op de fiets of natuurlijk lopend. Op loopafstand kunt u vele watersport activiteiten doen. Wandelend over de polderdijk kunt u genieten van het uitzicht over het meer of van een prachtige zonsondergang. Het gebied langs het Tjeukemeer is vrij toegankelijk voor onze gasten, evenals ons natuurgebied achter de boerderij.

Boerderij
Tijdens uw verblijf kunt u meegenieten van het boerenleven en de dieren van Boer Theun. Er zijn ongeveer 240 melkkoeien te vinden en daarnaast de kalfjes, kippen en poezen.

Voor prijzen , kijk even op onze website

Beschikbaarheid
Beschikbaar
Gereserveerd
Niet beschikbaar
Reserveer nu
Over
Met veel enthousiasme begon de familie Holtrop met een camping bij het melkveebedrijf. Inmiddels zijn de activiteiten op het bedrijf fors uitgebreid en ontvangen ze dagelijks gasten. “Als je kiest voor je passie, groeit het vanzelf”, meent Geeske Holtrop.

Contact