Beweeg en geniet! Yoga-vakantieweek met Ester Smit-Vromans, 21 – 27 juli 2019

Favorite

De landelijke omgeving van Studio Harcigny leent zich uitstekend voor een Yoga-vakantieweek! Dagelijks twee yogasessies met diverse vormen van yoga en ruim tijd om te ontspannen of juist actief te zijn. In deze yogaweek sta jij centraal. Niets moet!

Er worden verschillende stijlen van yoga gegeven door Ester Smit-Vromans, www.yogadoen.com, onder andere de dynamische energieke Yang Yoga en de ontspannende Yin Yoga. Via Pilates-oefeningen versterk je de core (buik- en rugspieren) voor de juiste lichaamshouding en lichaamsbeheersing. Het doel van deze week is je te stimuleren in je mogelijkheden, het leren aanvoelen van je grenzen en het versterken van je vertrouwen. Vijf dagen lang twee yoga-sessies van 90 minuten. Daarnaast kun je ontspannen, wandelen of lezen, een drankje doen, lekker eten (kan vegetarisch maar hoeft niet).

De kernwoorden voor deze week zijn : gezelligheid, vrijheid, rust. Aan het eind van de week, weet je wat yoga is, kun je zelf de zonnegroet doen en ken je verschillende pranayamas (ademhalingsoefeningen)

Yoga is voor iedereen! Je doet wat je kan en wat je niet kan doe je niet.

De basisprijs voor deze workshop is 520 Euro (zonder evt. meerkosten voor verblijf). Meer informatie: www.studioharcigny.nl


Verblijf

Je kunt met je eigen tent kamperen op het mooie terrein of gebruik maken van de comfortabele slaapzolder (max. 5 personen).Tegen meerprijs is het mogelijk om één- of tweepersoonsaccommodatie te reserveren, waaronder de huur van een ruime privétent met bed. (Wil je een privékamer,

Inclusief:
* 6 overnachtingen
* alle maaltijden

Exclusief:
* Vervoer naar Harcigny (carpoolen is meestal mogelijk, je kunt dit aangeven op het inschrijfformulier)

 

Algemene informatie
Faciliteiten
voor beginners
voor gevorderden
Locatie
Harcigny, Frankrijk
Yoga
Over
Studio Harcigny organiseert zomerworkshops door inspirerende musici, schrijvers en andere creatieve docenten. Harcigny is een klein dorp in de Thiérache, een oase van rust en groen, in de uitlopers van de Ardennen. En dat op slechts 4 uur rijden vanaf Utrecht. Studio Harcigny staat voor rust en ruimte, een open en actieve sfeer. Je verblijft in een verbouwd Picardisch boerenhuis met werkstudio en ruime kampeergelegenheid. De voorzieningen zijn eenvoudig en sfeervol.

Contact

Reviews
[RICH_REVIEWS_SHOW num="all" category="page"] Schrijf een review