Canyoning Gumpenfieber

Favorite

De “Gumpenfieber” is een goede keus voor jongeren en beginnende volwassenen of een ideaal vervolg van de canyoning-carrière na de eerste “Schnuppercanyoning” tour! Kinderen vanaf 10 jaar kunnen al van de “Gumpenfieber” tour genieten. De tour duurt een halve dag en heeft alles, wat een “canyoninghart” sneller doet kloppen! Meerdere geweldige sprongen, tot 8 meter zijn mogelijk, een paar snelle glijbanen, 3 gedeeltes waar we abseilen en 14 Gumpen (watergevulde bassins) die voor een leuk avontuur in het water zorgen.

De route erna toe duurt ongeveer 15 minuten. Eenmaal aangekomen trekken we de wetsuits aan en dan wordt je gelijk voor de eerste keer ondergedompeld, aangezien je lichaam moet wennen aan de watertemperatuur. Daarna krijg je de benodigde instructies die belangrijk zijn om de tour goed en veilig te kunnen doen. En dan is het zover… Pure adrenaline en extreem veel waterplezier! Na ongeveer 2,5 uur in het water, bereik je, na de “eindglijbaan”, de laatste Gumpe. Je kunt er dan nog even kort induiken en dat frisse gevoel van het water beleven, voordat we weer beginnen aan de 20 minuten lange wandeling (bergafwaarts) om terug bij de auto te komen.

De “Gumpenfieber” tocht is bijzonder geschikt voor groepen zoals schoolklassen, verenigingen of bedrijven! Het duurt niet al te lang, de moeilijke stukjes kunnen makkelijk op een andere manier overbrugd worden en zelfs dan nog giert de adrenaline door je lichaam! Voor toeschouwers is het mogelijk om via een gemarkeerde weg boven de rivier, af en toe een spannende blik in het ravijn te werpen.

Algemene informatie
Minimum prijs per dag €66
Faciliteiten
voor beginners
Locatie
Via Dalco, Tremosine sul Garda, Brescia, Italië
Watersportactiviteiten
Over
SKYclimber is sinds 2003 een specialist in buiten aktiviteiten. Canyoning, Via Ferrata en Mountainbike tours zijn onze specialiteiten. Ons motto is: Where safety meets fun! En samen met onze gespecialiseerde guides maken we ons motto waar.

Contact

Reviews
[RICH_REVIEWS_SHOW num="all" category="page"] Schrijf een review