EL CORO in de EIFEL. Salsa-Koorweek 16-08 tot 22-08 2020

Favorite

Heb je zin om deze zomer een week intensief SALSA te zingen in het prachtige Altenahr in de Eifel, op 3,5 uur rijden vanaf Amsterdam?

SALSA-KOORWEEK MET LETICIA BAL 16-08 tot 22-08 2020 € 550,– incl ontbijt, lunch & diner!

Leticia Bal biedt deze workshop aan voor zo’n 10 tot 12 deelnemers. Je zingt de mooiste meerstemmige salsa-koor-arrangementen uit het repertoire van o.a. Celia Cruz, Beny Moré, Oscar de Leon, El Gran Combo en andere salsa-grootheden. Alles in het Spaans. Op de dag van aankomst wordt ’s avonds direct begonnen met zingen. Dan volgen vijf heerlijke dagen waarin we ons intensief storten op het salsa-zingen en salsa-swingen. In de late namiddag en ’s avonds is er alle tijd voor gezelligheid. Op vrijdagavond treden we op in een plaatselijke kroeg. Doe je mee of wil je meer inhoudelijke info? Mail: info@rumbadama.nl Graag met telefoonnummer en in het kort je muzikale- en eventuele zangervaring. Noten lezen is geen must maar wel handig. Affiniteit met latin muziek en een redelijke ritmiek is wel nodig. Prijs is inclusief workshop én alle maaltijden op basis van kamperen met eigen tent op het terrein. Excl. vervoer. Voor een meerprijs kun je een bed op een meerpersoonskamer reserveren of een 2 persoons- of privékamer reserveren in het naastgelegen huis.  www.cultinational.com

 

Algemene informatie
Minimum prijs per dag €550
Faciliteiten
voor beginners
voor gevorderden
Lesmogelijkheden
Locatie
Altenahr, Duitsland
Workshops
Over
CultinationaL organiseert diverse culturele cursussen en workshops in binnen- en buitenland en maakt daarbij gebruik van een breed netwerk van vakkundige artiesten en locatiehouders..

Contact

Reviews
[RICH_REVIEWS_SHOW num="all" category="page"] Schrijf een review