Expeditie Robinson Scheveningen / Den Haag

Favorite

Teambuilding met je voeten in het zand van Scheveningen. Witte stranden, kokosnoten, voeten in het zand en vrienden om je heen, wie wil dat nou niet? Maar lekker onderuitzakken in je hangmat zit er niet in! Want jullie zijn gestrand op een tropisch eiland, wat op het eerste gezicht onbewoond lijkt te zijn. Maar al snel blijkt dat er kannibalen op het eiland wonen!

Door middel van teamwork, slimheid en doorzettingsvermogen moeten jullie je zien te redden. Ontsnap aan de kannibalen door een blokkentoren te bouwen, schiet kokosnoten met een eigengebouwde katapult, maak een vuur op het strand en nog veel meer. Heeft u de kracht er alles aan te doen om levend van het eiland af te komen? Dan is Expeditie Robinson Scheveningen Deluxe de uitdaging waar u naar op zoek bent! Tijdens deze teambuilding activiteit staat teambuilding centraal. Enkel door als team samen te werken kunnen jullie als winnaars van het eiland afkomen.
Door de combinatie van kracht en slimheid tijdens de opdrachten wordt ieder teamlid gestimuleerd om alles eruit te halen om samen te overwinnen. Zo blijft niemand achter en zullen jullie overwinnen als een team!

De spellen uit Expeditie Robinson Deluxe zijn door ons zelf ontwikkeld en dus uniek in Nederland! Wij verzekeren u dat u de dag als een hechter team en als betere vrienden zult afsluiten. En daar mag dan natuurlijk best een drankje (of twee) op gedronken worden!

Algemene informatie
Minimum prijs per dag €18
Faciliteiten
voor beginners
voor gevorderden
Locatie
Schokkerweg 44, Den Haag
Outdooractiviteiten
Over
Welkom bij www.flitz-events.nl! Wij verzorgen diverse strandevenementen op onze locaties: Scheveningen, Kijkduin en Hoek van Holland en elders.

Contact

Reviews
[RICH_REVIEWS_SHOW num="all" category="page"] Schrijf een review