Huifkartochten, kinderanimatie met pony’s en andere dieren, ….

Favorite

Na de verwelkoming in onze saloon, krijgen de geïnteresseerden wat uitleg over de paarden en het opzadelen.  Jullie hebben ook de kans om zelf het voorbereidend werk actief mee te maken.
De tocht neemt circa 3 à 4 uren in beslag, inclulsief verschillende stopplaatsen waaronder de pauze aan “Der Schwarzer Mann” (taverne/brasserie).  Of bij de korte rit is dat aan de stuwdam van de “Auwbach” (=Stauw-See). Het programma start +/- 11u30.
Het panorama van de Eifel met zijn heuvelachtig en bosrijk gebied, zal jullie zeker bekoren, met op de achtergrond het geluid van de regelmatige hoefstappen van onze twee stoere boerenknollen! Het rustgevend effect van het geruis van de kolkende beekjes zal jullie zeker niet ontgaan!

Na de tocht wordt er koffie met taart geserveerd.

De kinderen kunnen de pony’s vertroetelen of er zelfs op rijden.

Daarnaast zijn er nog de schapen, konijnen, honden, poezen, vogels, vissen, …. Of als ze liever op de speeltuigen vertoeven…

Algemene informatie
Faciliteiten
voor beginners
voor gevorderden
Uitrusting te huur
Lesmogelijkheden
Over
B&B Eifel Ranch: Het hele jaar door à 40,- €/p/n op basis van 2 personen en 2 nachten. HP is mogelijk met dagverse producten. Ontstressen in de prachtige natuur... Prachtige panorama’s met talloze wandelpaden Ideaal voor natuurliefhebbers, wandelaars, fietsers/mountain-bikers, motards, ruiters,... Gezellige kamers met een huiselijke sfeer Groepen welkom (± 20 personen) Wij bieden huifkartochten aan, kinderanimatie met pony's en andere dieren op de Ranch, ...

Contact

Reviews
[RICH_REVIEWS_SHOW num="all" category="page"] Schrijf een review