Paardrijden in de Franse Auvergne-Pradis Ruitervakanties

Favorite

In het hart van natuurpark Livradois-Forez (Auvergne Zuid-Frankrijk). B&B Boerderij (logies, half- of volpension) & 4 pers vakantiewoning
Op een hoogte van 700 m uitkijkend over de bergen van de Forez. Ver van steden en verkeer, enkel het geluid van wind, vogels, krekels en af en toe een briesend paard. De tochten worden gereden op ervaren paarden, onder begeleiding van een Nederlandstalige gids. Met maximaal 6 ruiters per groep geniet je op een exclusieve en ontspannen manier van het rijden en de natuur om je heen.
Ruiterarrangementen
De uitgestrekte bossen van het natuurpark ‘Livradois’ beginnen in de “achtertuin” van onze boerderij. Het natuurpark is bij uitstek geschikt voor het maken van lange tochten. De rotsachtige ondergronden, steile afdalingen, klimpartijen en het doorkruisen van kleine beekjes en pittoreske dorpjes garanderen een avontuurlijke maar ook intensieve “trail” voor zowel paard als ruiter. We hebben daarom gekozen voor een rijstijl die gebaseerd is op rust en eenvoud waardoor je een veilig en comfortabel gevoel zult hebben.
Onze arrangementen: STER TRAILweek , TRAILweek, MARGUERITEweek of 1/2week arrangementen hebben alles wat je zoekt in een ruitervakantie. Op een ontspannen manier, te paard een nieuwe streek ontdekken waarbij alle facetten van het rijden in de natuur aan bod komen. Comfort, lekker eten, afwisselende tochten en overzichtelijke kleine groepen ( max 7 deelnemers) We bouwen de tochten rustig op dus je hebt al snel een vertrouwd gevoel met je paard , de groep en het terrein waarin je rijdt. En het aller belangrijkste ; heel goed verzorgde paarden die met plezier de tochten lopen.
Op aanvraag ook programma’s en verblijf op maat mogelijk !
kijk op http://www.pradis.fr voor meer informatie of mail info@pradis.fr
Vakantiewoning ;4 pers max. te huur voor ruiters maar ook voor niet-ruiters.meer informatie: http://www.pradis.fr/vakantiewoning

Algemene informatie
Minimum prijs per dag €60
Faciliteiten
voor gevorderden
Uitrusting te huur
Locatie
Pradis, Pradis, 63480 Bertignat, Frankrijk
Paardenactiviteiten
Over
in 1999 de brabantse polders vaarwel gezegd om zich samen met echtgenoot Maurice in het natuurpark Livradois Forez (Auvergne) te vestigen, en nog geen minuut spijt gehad. Want wat is het hier mooi en wat kunnen we onze dieren , en vooral de paarden hier een mooi leven geven .. 24uur buiten in kuddeverband op grote weides ...een echt paradijsje. Ook voor niet ruiters is het hier heerlijk , de rust , ruimte en afwisselende natuur vervelen nooit. Voor iedere buitensporter is het hier op en top genieten . ... kortom kom ook naar Pradis en ervaar het zelf !

Contact

Reviews
[RICH_REVIEWS_SHOW num="all" category="page"] Schrijf een review