Sloepvaren op de Linge (16 persoons sloepen)

Favorite

HUUR EEN LINGESLOEP, ONTDEK EEN VAN DE MOOISTE STREKEN VAN NEDERLAND, EEN MOOIERE MANIER VAN ONTSPANNEN IS BIJNAONMOGELIJK

Op onze op maat ontworpen sloepen zit u goed. Terwijl u de sloep bestuurt genieten u en uw gasten van een schitterende omgeving in een oase van rust. Rivier de Linge en haar uiterwaarden, dijken en dijkdorpjes vormen een uniek, ‘sprookjesachtig’ landschap voor een geslaagde dag op het water.

Bij ons kunt u sloepen huren op de Linge voor dagtochten, voor meerdaagse sloepentochten of voor een dagdeel. Wij verhuren ruime door ons ontwikkeld en gebouwde sloepen die van ons de merknaam ‘Lingesloep’ gekregen hebben.

De Lingestreek is een verrassend gebied met veel natuur, cultuurhistorische bezienswaardigheden en rust. Bekijk de Linge op het water en ervaar een ontspannen vaartocht over de langste Nederlandse rivier. Een bijzondere sloeptocht die u langs de mooiste plaatsjes van de Betuwe voert en de meest schilderachtige uitzichten te bieden heeft.

De Lingesloepen zijn speciaal voor uw verhuur plezier ontworpen en gebouwd en bieden plaats aan 16 personen. Een geheel verzorgde lunch, diner of BBQ aan boordbehoort ook tot de mogelijkheden.

De prijs per dag is €150,-. voor groepen groter dan 10 personen geldt een toeslag van €25,-

Algemene informatie
Minimum prijs per dag €150
Faciliteiten
voor beginners
voor gevorderden
Uitrusting te huur
Locatie
Appeldijk 17A, Heukelum
Watersportactiviteiten
Over
HUUR EEN LINGESLOEP, ONTDEK EEN VAN DE MOOISTE STREKEN VAN NEDERLAND, EEN MOOIERE MANIER VAN ONTSPANNEN IS BIJNA ONMOGELIJK Op onze op maat ontworpen sloepen zit u goed. Terwijl u de sloep bestuurt genieten u en uw gasten van een schitterende omgeving in een oase van rust. Rivier de Linge en haar uiterwaarden, dijken en dijkdorpjes vormen een uniek, ‘sprookjesachtig’ landschap voor een geslaagde dag op het water. Bij ons kunt u sloepen huren op de Linge voor dagtochten, voor meerdaagse sloepentochten of voor een dagdeel. Wij verhuren ruime door ons ontwikkeld en gebouwde sloepen die van ons de merknaam 'Lingesloep' gekregen hebben. Deze sloepen zijn geschikt tot 16 personen per sloep. De Lingestreek is een verrassend gebied met veel natuur, cultuurhistorische bezienswaardigheden en rust. Bekijk de Linge op het water en ervaar een ontspannen vaartocht over de langste Nederlandse rivier. Een bijzondere sloeptocht die u langs de mooiste plaatsjes van de Betuwe voert en de meest schilderachtige uitzichten te bieden heeft. De Lingesloepen zijn speciaal voor uw plezier ontworpen en gebouwd. Een geheel verzorgde lunch, diner of BBQ aan boord behoort ook tot de mogelijkheden.

Contact

Reviews
[RICH_REVIEWS_SHOW num="all" category="page"] Schrijf een review