Stilte- en bezinnings midweek

Favorite

Van maandag 15 juli t/m vrijdag 19 juli 2019

Op een prachtige locatie in Zuid-West Friesland, temidden van weilanden en bos, op slechts een uur rijden van de Randstad, trek jij je 5 dagen lang helemaal terug. Weg uit de hectiek van je dagelijkse bestaan wordt het letterlijk en figuurlijk stil om je heen. Het doel van deze stilte- en bezinningsweek is helemaal tot rust komen. Ontdek hoe het voor je is om echt stil te zijn, weer in je gevoel te komen en je hoofd tot rust te brengen..

Een unieke combinatie van fysieke inspanning (yoga, meditatie, wandelen), bewustwording, stilte en bezinning, creativiteit en gezonde voeding brengen je weer in balans. Je komt in je eigen ‘bubbel’. In deze ‘bubbel’ ga je vanuit een rustig hoofd jezelf opladen en weer contact maken met je gevoel en intuïtie. Om van daaruit nieuwe en heldere inzichten te krijgen en meer focus en inspiratie.

Bij deze midweek zitten geen overnachtingen inbegrepen. Op loopafstand van de locatie bevinden zich diverse Bed & Breakfast. Bent u op zoek naar een overnachtingsplek, laat het dan weten. Dan ontvangt u de lijst met overnachtingsmogelijkheden in de buurt.

Bij de prijs inbegrepen zitten alle (non-alcoholische)dranken, 3 maaltijden per dag, diverse snacks, yogalessen en meditatielessen.

Programma:
Mediteren
Yogales
Ontbijt
Ochtendprogramma eigen invulling
Lunch
Meditatie
Diner
Avondprogramma eigen invulling

 

Algemene informatie
Minimum prijs per dag €365
Faciliteiten
voor beginners
voor gevorderden
Lesmogelijkheden
Locatie
Wijckel, Nederland
Workshops
Over
Lifecoach | Vrouwencoach | Therapeut Systemisch werk en Familie-opstellingen

Contact

Reviews
[RICH_REVIEWS_SHOW num="all" category="page"] Schrijf een review