Stilte- en bezinningsdag

Favorite

Gun jezelf een dag met rust, stilte en natuur!

Op een prachtige locatie in Zuid-West Friesland, temidden van weilanden en bos, trek jij je een dag even helemaal terug. Weg uit de hectiek van je dagelijkse bestaan wordt het letterlijk en figuurlijk stil om je heen. Het doel van deze stilte- en bezinningsdag is tot rust komen. Ontdek hoe het voor je is om echt stil te zijn, weer in je gevoel te komen en je hoofd tot rust te brengen..

Een unieke combinatie van fysieke inspanning (yoga, meditatie, wandelen), bewustwording, stilte en bezinning en gezonde voeding brengen je weer in balans. Je komt in je eigen ‘bubbel’. In deze ‘bubbel’ ga je vanuit een rustig hoofd jezelf opladen en weer contact maken met je gevoel en intuïtie. Om van daaruit nieuwe en heldere inzichten te krijgen en meer focus en inspiratie.

De stilte- en bezinningsdagen worden gehouden op een prachtige locatie in Zuid-West Friesland, temidden van weilanden, bossen en het Slotermeer, op slechts een uur rijden van de Randstad. Je wordt deze dag volledig in de watten gelegd. De dag start met koffie en thee en kennismaking met de andere deelnemers. Daarna wordt de stilte in acht genomen. De rest van de dag vindt in stilte plaats. We starten met een korte meditatie en een rustige yogales. Daarna is er alle ruimte voor jezelf om tot rust te komen of juist creatief bezig te zijn (tekenen, kleuren, collage maken, schrijven). Je kunt gaan wandelen in het nabijgelegen bos of je ergens terugtrekken. We lunchen ook in stilte. We sluiten de dag af met een korte meditatie en daarna wordt de stilte weer verbroken.

Algemene informatie
Minimum prijs per dag €90
Faciliteiten
voor beginners
voor gevorderden
Lesmogelijkheden
Locatie
Wijckel, Nederland
Workshops
Over
Lifecoach | Vrouwencoach | Therapeut Systemisch werk en Familie-opstellingen

Contact

Reviews
[RICH_REVIEWS_SHOW num="all" category="page"] Schrijf een review