SUP Rio Alva

Favorite

Stand Up Paddling op de Rivier de Alva

Onze Glamping en Bed & Breakfast Quinta do Rio Alva staat aan de rivier de Alva. In deze rivier – één van de schoonste rivieren van Portugal – kun je lekker zwemmen, maar je kunt er ook op Stand Up Paddlen (SUP). Wij bieden iedereen de mogelijkheid om een SUP-les te boeken, waarbij je eerst informatie krijgt op de kant en daarna gaan we samen het water op! We paddlen naar de dam, die we na ongeveer 1km tegenkomen. Bij de lange tour, leggen we even aan, drinken we wat en ontspannen we even alvorens we weer terug paddlen om bij het eindpunt nog wat leuke oefeningen te doen. Bij de korte tour paddlen we tot de dam, paddlen we terug naar het begin en doen tot slot nog een aantal leuke oefeningen.

Zoals je ziet, kunnen ook de kleinere kinderen mee op het board, dus een uitje voor de hele familie! We hebben ook zwemvesten, dus aan de veiligheid is ook gedacht. Bovendien gaat één van ons altijd als begeleiding mee.

Voor meer informatie en aanmelden: mail naar info@quintadorioalva.nl

Algemene informatie
Minimum prijs per dag €10
Faciliteiten
voor beginners
voor gevorderden
Uitrusting te huur
Lesmogelijkheden
Locatie
Quinta do Rio Alva, Portugal
Arrangementen
Over
Ik ben Sabine, samen met mijn man José (Portugees) en ons zoontje Sem (6jaar) zijn we in de zomer van 2018 verhuisd naar het groene hart van Portugal. Hier runnen we een mooie Bed & Breakfast en vanaf 1 april verhuren we ook 2 glampingtenten. We laten onze gasten graag genieten van het moois wat Portugal te bieden heeft.

Contact

Reviews
[RICH_REVIEWS_SHOW num="all" category="page"] Schrijf een review