Surfen op Fuerteventura

Favorite

 

Wij zijn Protest Surfcenter en Surfschool in Fuerteventura op de Canarische Eilanden (Spanje), en bieden surf lessen en surf kampen aan voor elk niveau, in kleine groepjes van maximum 6 studenten per surf leraar. Onze crew kent het eiland als geen ander en neemt je graag elke dag mee naar de beste surf stranden. Voor je verblijf hebben we de keuze tussen ons surf huis of private appartementen, maar je kan natuurlijk ook zelf voor je verblijf zorgen en met ons gaan surfen! Er is gratis shuttle service voor alle hotels of andere verblijven in Corralejo.

In de schoolvakanties hebben we ook speciale surf lessen voor kinderen vanaf 6 jaar. Buiten de schoolvakanties bieden we family packs aan met private surf leraar.

Hopelijk zien we elkaar snel voor een onvergetelijke surf vakantie!

 

Algemene informatie
Minimum prijs per dag €55
Faciliteiten
voor beginners
voor gevorderden
Uitrusting te huur
Lesmogelijkheden
Locatie
Oasis Papagayo Resort, Calle Pedro y Guy Vandaele, La Oliva, Spanje
Watersportactiviteiten
Over
Wij zijn Protest Surfcenter in Fuerteventura op de Canarische Eilanden, en bieden surfschool en surfkampen aan voor elk niveau, in kleine groepjes van max 6 studenten per surfleraar. Fuerteventura is ideaal om te leren surfen, met een zomers klimaat gedurende heel het jaar, en elke dag goede golven zowel voor beginners als gevorderden. Wij zien er alvast naar uit om met jullie op surf avontuur te trekken!

Contact

Reviews
[RICH_REVIEWS_SHOW num="all" category="page"] Schrijf een review