The Soul of Music workshop olv Bas vanLier 12-07 tot 18-07 2020

Favorite

The Soul of Music.. workshop o.l.v. Bas van Lier voor € 520,- inclusief: workshop, 6 overnachtingen( eigen tent, of gedeelde kamer) & ontbijt, lunch, diner. Exclusief: reis en meerprijs privé- accommodatie.

Wil je ervaren hoe het is om met vrijheid en plezier gezamenlijk goed muziek te maken? Dan is de cursus    The Soul of Music iets voor jou. Op welk niveau of in welke stijl je ook speelt, het draait altijd om de kern van muziek.  De bekende bandleider/toetsenist Bas van Lier daagt je uit om het avontuur van improviseren aan te gaan. Leer luisteren naar elkaar. Durf fouten te maken. Met de focus op klank, ritme, muzikale afspraken en een gezonde dosis lef, leidt hij je naar een spetterend, soulful optreden in het plaatselijk café. Je bent bekend met de basistechnieken en ritmes, met een klassieker of lichte muziekstijl en je bent in het bezit van een eigen instrument.

www.studioharcigny.nl

Algemene informatie
Minimum prijs per dag €520
Faciliteiten
voor beginners
voor gevorderden
Locatie
Harcigny, Frankrijk
Workshops
Over
CultinationaL organiseert diverse culturele cursussen en workshops in binnen- en buitenland en maakt daarbij gebruik van een breed netwerk van vakkundige artiesten en locatiehouders..

Contact

Reviews
[RICH_REVIEWS_SHOW num="all" category="page"] Schrijf een review