Vliegeren / Powerkiten | Scheveningen , Kijkduin en Hoek van Holland

Favorite

Lekker een dagje uitwaaien op het strand langs het water? Vliegeren / Powerkiten is de ultieme uitdaging voor iedereen die houdt van strand en wind. Er wordt gebruik gemaakt van Nasawings en matrassen in alle soorten en maten. We leren je de speciale vliegers op een veilige manier te besturen en natuurlijk leren we je een heleboel leuke trucjes! De vliegers hebben we in alle soorten en maten. Kleine vliegers voor mensen die heerlijk willen ontspannen. En grotere voor mensen die gaan voor het extreme en de kracht van de wind zelf willen ervaren. Iedereen kan zelf bepalen met wat voor vlieger hij of zij wilt vliegeren. In deze 2 uur leren wij iedereen vliegeren of powerkiten op het strand van Scheveningen, Kijkduin of Hoek van Holland!

Wanneer je eenmaal de powerkite onder controle hebt kunnen we zelfs al proberen een sprong te maken! Of wil je liever wat competitie, een wedstrijd voor laten slepen over het strand tegen uw collega! Liever vliegeren op techniek? Test hoe goed uw techniek is met bepaalde spelvormen. Wie maakt de grootste sprong of wie bereikt als eerste slepend de finish?

U kunt zelf bepalen op welke locatie u wilt vliegeren of powerkiten. Wij kunnen op locatie werken en onze vaste locatie voor vliegeren en powerkiten zijn Scheveningen, Kijkduin en Hoek van Holland.

Algemene informatie
Minimum prijs per dag €20
Faciliteiten
voor beginners
voor gevorderden
Lesmogelijkheden
Locatie
Schokkerweg 44, Den Haag
Outdooractiviteiten
Over
Welkom bij www.flitz-events.nl! Wij verzorgen diverse strandevenementen op onze locaties: Scheveningen, Kijkduin en Hoek van Holland en elders.

Contact

Reviews
[RICH_REVIEWS_SHOW num="all" category="page"] Schrijf een review