Waterskiën, wakeboarden & flyboarden op de Kagerplassen!

Favorite

De Kaag’ Watersport Academy geeft al ruim 50 jaar waterski-instructie. Onze Correct Craft Ski Nautique’s zijn uitgerust met een hulpstang (boom) naast de boot, hebben een 343 PK PCM Marine Engine en watertanks. De tanks zijn ideaal voor het maken van een grotere golf voor de ervaren wakeboarders.

De ‘boom’ maakt het eenvoudig te leren skiën. Daarnaast kan onze stuurman, bij het gebruik van deze ‘boom’, rustig communiceren met de leerling zodat directe instructie mogelijk is. Ook voor kinderen is dit dé manier om het waterskiën onder de knie te krijgen!

U kunt bij ons instructie krijgen in de volgende disciplines; wakeboarden, combo-skiën, monoskiën, slalom-skiën, kneeboarden en blootvoeten.

Voor wakeboarders is een skylon (hoge skipaal)aanwezig.
Materiaal als wetsuits, zwemvesten en waterskies/wakeboards wordt door ‘De Kaag’ ter beschikking gesteld. Douches en kleedruimte zijn op de accommodatie aanwezig. Natuurlijk kunt u het skiën combineren met de overige faciliteiten van ‘De Kaag’ zoals bijvoorbeeld een barbecue of drankje aan de scheepsbar of op het terras.

Meer informatie

Algemene informatie
Minimum prijs per dag €125
Faciliteiten
voor beginners
voor gevorderden
Uitrusting te huur
Lesmogelijkheden
Over
De Kaag Watersport Academy is het watersportcentrum uit de Randstad. Gelegen op Kaageiland en omringd door de prachtige Kagerplassen is deze locatie een begrip in de Nederland. Al meer dan 65 jaar wordt in praktisch elke tak van watersport les gegeven.

Contact

Reviews
[RICH_REVIEWS_SHOW num="all" category="page"] Schrijf een review