workshop muziekimprovisatie MIX!! met Onno van Swigchem, 11 – 17 augustus 2019

Favorite

Saxofonist Onno van Swigchem  komt weer naar Harcigny deze zomer!

In MIX! draait het om nieuwe inspiratie. Ideeën, ontmoetingen, stijlen, invloeden… Stap uit je comfortzone en ga de ontmoeting aan.
Probeer, ontregel en raak ontregeld!

De zomer is een uitbundige tijd die zich prima leent om je eens lekker een week lang uit te leven in muziek. Jouw muziek, maar laat je ook inspireren door de muziek van anderen en maak je die dan weer eigen. Kortom: een week waar je iets van meeneemt. In een serie muzikale ontmoetingen sta je beurtelings aan het roer of word je op sleeptouw genomen. Je leert hoe je je idee overbrengt op anderen en ervaart hoe je je op jouw beurt laat inspireren door ideeën en deze verrijkt met jouw input. Geen muzikale bouwsteen blijft ongemoeid, alles kan worden uitgeprobeerd. Dat is het vertrekpunt in MIX!Dit is ook een week waar je iets meebrengt: drie fragmenten (een minuut is al genoeg) waar jij van aangaat. Dat geniale stukje van je favoriete artiest, de geweldige lick van een bandgenoot dat nog steeds geen nummer is geworden of, nog leuker: iets dat je zelf bedenkt en opneemt op je telefoon. Het gaat niet om perfect, het gaat om een aanstekelijk idee dat nader onderzoek verdient. Dit is je kans!

We sluiten de week af met een optreden in het plaatselijke café.  Een optreden met muziek waarvan als de mix goed gelukt is niet meer te achterhalen is wat van wie is. Maar wel aanstekelijk, want the best of many worlds!

Wees dus op tijd met je aanmelding! Aantal deelnemers: max. De basisprijs voor deze workshop is 540 Euro (zonder evt. meerkosten voor verblijf).

kijk voor meer info: www.studioharcigny.nl

Algemene informatie
Faciliteiten
voor beginners
voor gevorderden
Locatie
Workshops
Over
Studio Harcigny organiseert zomerworkshops door inspirerende musici, schrijvers en andere creatieve docenten. Harcigny is een klein dorp in de Thiérache, een oase van rust en groen, in de uitlopers van de Ardennen. En dat op slechts 4 uur rijden vanaf Utrecht. Studio Harcigny staat voor rust en ruimte, een open en actieve sfeer. Je verblijft in een verbouwd Picardisch boerenhuis met werkstudio en ruime kampeergelegenheid. De voorzieningen zijn eenvoudig en sfeervol.

Contact

Reviews
[RICH_REVIEWS_SHOW num="all" category="page"] Schrijf een review