Yogafirma organiseert Vitale Yogavakanties – Yogafirma geeft yogales – Yogafirma coacht vitaliteit

Favorite

De opzet van de vakantie is beweging, beleving en bezinning. Laad jezelf weer helemaal op, kom tot rust en voel de energie en creativiteit weer stromen in je leven. Als je wilt kun je leuke workshops volgen, maak gebruik van individuele coaching of geniet van een massage. Yoga en ontspanning zijn de hoofdactiviteiten die ervoor zorgen dat je bezinning en bewustwording realiseert. Gecombineerd met genoeg vrije tijd om lekker je eigen gang te gaan. Het is immers vakantie en in de omgeving kun je veel gezellige, culturele of actieve uitstapjes maken. Maar helemaal niets doen en lekker bij het zwembad relaxen is natuurlijk ook fijn.

Wij bieden je de mogelijkheid dagelijks twee yogalessen te volgen. Onze insteek is rust, ruimte en tot jezelf komen. De groep bestaat uit maximaal acht deelnemers en dat betekent dat wij iedereen persoonlijke aandacht kunnen geven.

Gedurende het verblijf bieden we een individuele sessie vitaliteitscoaching aan, waarin we kijken naar wat jij nodig hebt om nieuwe energie op te doen. We helpen je bewust te worden van jouw eigen handelingen en de invloed daarvan op jouw leven. Een vervolg hierop is, op aanvraag, mogelijk en ook na afloop van de vakantie zijn wij beschikbaar voor eventuele vervolgbegeleiding.

PROGRAMMA, zoals een dag eruit kan zien
♥ Yogales
♥ ontbijt
♥ workshop *
♥ lunch
♥ diner
♥ Yogales
* bijvoorbeeld creatief of zingeving, maar wandelen, hardlopen en
uitstapjes zijn ook mogelijk.

DATA 2019 inschrijving gestart
zaterdag 8 juni ∼ 15 juni 2019
zaterdag 14 september ∼ 21 september 2019 KOSTEN
€ 595,00 (gedeelde 3 persoonskamer met badkamer ensuite) per week
€ 675,00 – € 695,00 (gedeelde 2 persoonskamer met gedeelde of badkamer ensuite) per week
€ 775,00 (1 persoonskamer met gedeelde badkamer) per week
inclusief 12 yogalessen, 1 vitaliteitscoachingssessie, 7 overnachtingen, ontbijt/ lunch en diner (muv restaurantbezoek en vrije dag), water/ koffie en thee, beddengoed en handdoeken.
Het bedrag is exclusief vliegticket en transfers. Een retourticket naar Lissabon kun je al boeken vanaf 100 euro. Wij raden je aan om een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten.
Optioneel zijn de excursies en/of activiteiten die we als groep organiseren, je persoonlijke uitgaven, eventuele autohuur of transferkosten.
overige data mogelijk in overleg

 

Algemene informatie
Minimum prijs per dag €85
Faciliteiten
voor beginners
voor gevorderden
Uitrusting te huur
Lesmogelijkheden
Locatie
Murteira-Cela Portugal
Arrangementen
Over
In 2014 ben ik gestart met het organiseren van Vitale Yoga Vakanties in de Portugal, omdat ik graag mijn enthousiasme voor Yoga en Portugal wil delen. Na mijn loopbaan als personeelsadviseur, reïntegratie en preventieadviseur heb ik een (Hatha) Yogadocentenopleiding gevolgd in India. Inmiddels geef ik met veel passie les bij mij thuis en bij een Yogastudio, waarbij ik vooral het persoonlijk contact met de deelnemers plezierig vind. Regelmatig volg ik trainingen zoals Vitaliteitscoaching, Metamorfosemassage, Yoga voor ouderen, Thaise Yogamassage en Yoga Nidra om me te blijven ontwikkelen waarbij stress(reductie) mijn bijzondere interesse heeft. Ik hoop nog regelmatig mijn kennis, ervaring en passie te combineren in een fantastische Vitale Yoga Vakantie voor jou.

Contact

Reviews
[RICH_REVIEWS_SHOW num="all" category="page"] Schrijf een review