Auvergne Natuurpark Livradois – vakantiewoning

Favorite
  • VAKANTIEWONING

La Maisonnette

Iedereen die onze boerderij al eens bezocht heeft weet wat we bedoelen als we het over ‘het huisje’ (=la Maisonnette) hebben. Maurice, of een van de vaders lieten altijd trots de laatste vorderingen zien. In 2013 was het dan zo ver, al het werk was gedaan. Zowel binnen als buiten, het terras, de beplanting, de muren gerestaureerd, luiken, alles. Klaar voor de verhuur!La Maisonnette beschikt over een eigen terras met een eettafel, stoelen, parasol, 2 ligstoelen en BBQ. Maar u heeft ook toegang tot het gezamenlijke terras van de boerderij en de 2 ha er omheen. De keuken is uitgerust met een gasfornuis + magnetron. De ruime living (ca. 32 m2) kan verwarmd worden d.m.v. een houtkachel of elektrische verwarming. Slaapkamer I: 2 x eenpersoons bed. Slaapkamer II: 1 x tweepersoons bed +1x eenpersoons bed.

Het huis is te huur voor 540 euro per week (maximaal 4 personen). De prijs is inclusief linnengoed, energiekosten, en een eindschoonmaak, dus geen extra kosten!

Wij nodigen je uit om onze website te bezoeken voor meer informatie en een sfeerimpressie van de omgeving

http://www.pradis.fr

Paardrijden. In de maanden juli en augustus is het niet mogelijk om losse ruiteruren of dagtochten te boeken. Men dient in die periode een volledig ruiterarrangement (week of halfweek) te bespreken. Maakt de deelnemende ruiter geen gebruik van de maaltijden en overnachtingen op de boerderij dan geven wij 25% korting op een Marguerite week of halfweek. Het SterTrail programma kunnen wij dan voor 693,75 euro aanbieden. En voor een TRAIL week geldt dan een prijs van 910 euro (aangezien de overnachtingen en maaltijden tijdens de trektocht altijd inclusief zijn). Ook in de maand juni zijn de ruiterplaatsen in eerste instantie voor week of 1/2 weekruiters gereserveerd, maar als er plaatsen beschikbaar zijn kan men losse dagtochten boeken. In het voor en na seizoen kan er een programma op maatgeboekt worden.

 

General information
Minimum price per day €77
Typehouse
Square meter100
Bedrooms2
Bathrooms1
Beds4
Facilities
wifi
parking
bedsheets
tvset
kitchen
coffemach
waterkoker
Availabilty
Available
Reserved
Not available
Reserve now
About
in 1999 de brabantse polders vaarwel gezegd om zich samen met echtgenoot Maurice in het natuurpark Livradois Forez (Auvergne) te vestigen, en nog geen minuut spijt gehad. Want wat is het hier mooi en wat kunnen we onze dieren , en vooral de paarden hier een mooi leven geven .. 24uur buiten in kuddeverband op grote weides ...een echt paradijsje. Ook voor niet ruiters is het hier heerlijk , de rust , ruimte en afwisselende natuur vervelen nooit. Voor iedere buitensporter is het hier op en top genieten . ... kortom kom ook naar Pradis en ervaar het zelf !

Contact

Reviews
[RICH_REVIEWS_SHOW num="all" category="page"] Leave a review