B & B O PESCADOR

Favorite

B & B O PESCADOR biedt drie kamers aan. Elke kamer heeft een eigen badkamer, comfort tweepersoonsbed, televisie*, wifi en alle comfort. De gasten maken gebruik van de zwembaden, de barbecue ruimte of de ontspanningsruimte.

a) Kamer BOSSA NOVA heeft zeezicht, eigen badkamer en ligt het dichtst bij de ontspanningsruimte en de zwembaden (60.- euro pn. per kamer).

b) Kamer OS BARCOS is zuidgelegen en heeft de grootste badkamer, gelegen schuin tegenover de kamer (60.- euro pn. per kamer)

c) Kamer AS ONDAS heeft zeezicht, een ruim terras en eigen badkamer (75.- euro pn. per kamer).

Er is airconditioning en de wagen kan gratis op het domein geparkeerd worden.

Babybed/Jeugdbed en babystoel zijn op aanvraag beschikbaar.

De gasten bevinden zich op wandelafstand van Salgado Beach en op enkele kilometers van het centrum van Nazaré en Sao Martinho do Porto. In de buurt is heel veel te beleven (wandelen, zwemmen, surfen, vissen, bezienswaardigheden).

Gegidste wandelingen of luchthavenvervoer zijn mogelijk.

*In de gemeenschappelijke ruimtes kunnen ook televisiezenders uit eigen land bekeken worden.

 

General information
Minimum price per day €60
Typebedbreakfast
Square meter300
Bedrooms3
Bathrooms3
Beds3
Facilities
wifi
parking
bedsheets
aircond
tvset
coffemach
waterkoker
Availabilty
Available
Reserved
Not available
Reserve now
About
Hallo, Mijn man en ik houden ervan om onze gasten een leuke tijd te bezorgen. Dat kan in onze vakantiewoning in Bredene (België) aan het strand, in onze vakantiewoning in Sao Martinho do Porto (tussen Porto en Lissabon, nabij de baai) of in onze Bed and Breakfast in Nazaré (tussen Porto en Lissabon, met zicht op zee). Mijn man en ik spreken Nederlands, Portugees, Frans, Duits en Engels. Graag antwoorden we op jullie vragen.

Contact

Reviews
[RICH_REVIEWS_SHOW num="all" category="page"] Leave a review