Bij landgenoten in Umbrië sinds 2003

Favorite

La Vallata, Een vaste waarde sinds 2003! Bij landgenoten in Umbrië, Italië!

Bij landgenoten in Umbrië, Italië!

La Vallata situeert zich midden in de driehoek Assisi – Perugia – Gubbio, de perfecte uitvalsbasis om de streek te bezoeken. Middenin de groene heuvels van Umbrië met een adembenemend panorama vlakbij het historische dorp Fratticiola Selvatica.

In 2003 knapten we deze traditionele Umbrische woning met eigen handen op, rekening houdend met de lokale stijl: handgemaakte terracotta vloeren, originele houten balken, handgemaakte betegeling in badkamers en keukens, stenen gevels, enz.

Hier kan je genieten van een van de ruime appartementen of kamers allen met een terras of veranda met zicht op de groene vallei van de Alto Chiascio.

Bij Vlamingen, bij Belgen, bij landgenoten in Italië, Umbrië!

Genieten van de rust bij het zwembad of een van de terrassen, Genieten van een beetje muziek, een boek in de schaduw van de grote pergola of gewoon niets doen: Il Dolce far Niente!

Een ruim zwembad tussen het groen met een prachtig panorama op de vallei.

Een daguitstap naar een van de vele culturele trekpleisters, een wandeling in de buurt of een van de prachtige natuurparken, een elektrische of normale fiets huren voor een tocht rond het Trasimeno meer of een Bile&taste tour van Assisi naar Spello met wijnproeven bij Tili, een Vespa huren voor een dag of langer: keuze genoeg!

Elke dag begint met een heerlijk en uitgebreid ontbijt: zelfgemaakte producten of van lokale producenten, écht biologisch bruin en wit brood (elke ochtend vers), ontbijtkoeken en verse eieren, en ‘s avonds thema-avonden of keuze uit ons uitgebreid menu, met liefde klaargemaakt door Loredana!

 

 

General information
Minimum price per day €49
Typebedbreakfast
Square meter320
Bedrooms6
Bathrooms5
Beds10
Facilities
wifi
parking
bedsheets
kitchen
coffemach
waterkoker
pets
Location
vocabolo vallata 27
Activities nearby:
No activities nearby
Availabilty
Available
Reserved
Not available
Reserve now
Loredana
About

Contact

Reviews
[RICH_REVIEWS_SHOW num="all" category="page"] Leave a review