Bugacpuszta Lodge – Glampingtent Bijeneter

Favorite

Glamping op de Hongaarse poesta. Ideale plek om te genieten van de rust en de natuur!

Leven middenin de natuur, genieten van de rust in één van de hangmatten of ligstoelen, afkoelen in het zwembad, hout sprokkelen voor de vuurschaal, ‘s avonds gezellig op het terras genieten van het tsjirpen van de krekels, samen gezellig marshmallows roosteren of een gezelschapsspel spelen,…
Samen met de kindjes ons blotevoetenpad of natuurleerpadje ontdekken, of spelen in de zandbak, schommels of glijbaan. Fietsen gratis ter beschikking.

Ideale uitvalsbasis ook voor verschillende daguitstappen in de omgeving: de steden Budapest, Kecskmét of Szeged, paardenshow op de poesta, wijndorp Hajós, paprikadorp Kalocsa, zwemparadijzen met verschillende buiten- en binnenbaden, mini Hongarije, thermale baden, paardrijden, koetstocht,…

Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt, bad- en keukenlinnen zijn voorzien. En om het nog comfortabeler te maken voorzien wij het eerste avondmaal en het eerste ontbijt.

Honden zijn bij ons onbeperkt en gratis welkom. Iedere lodgetent heeft zijn eigen volledig omheinde tuin. Op het terrein is een hondenpool aanwezig.

General information
Minimum price per day €65
Typecamping
Square meter35
Bedrooms2
Bathrooms1
Beds4
Facilities
parking
bedsheets
kitchen
coffemach
pets
Location
Bugacpusztaháza, Unnamed Road, 6114 Hongarije
Activities nearby:
No activities nearby
Availabilty
Available
Reserved
Not available
Reserve now
Stijn
About

Contact

Reviews
[RICH_REVIEWS_SHOW num="all" category="page"] Leave a review