Het Hongaarse Huisje

Favorite

 

Over het huis.

U verblijft in een echt typisch klassieke Hongaarse boerderij! De boerderij is opgetrokken uit leem en steen met muren van 60 cm dik waardoor het in de zomer heerlijk koel is en in de winter blijft de warmte goed in het huis. U voelt zich terug gaan in de tijd….

In de stal achter de boerderij staan nog onze echte Hongaarse dorp schapen die een eigen ruime wei hebben achter de stal. Als gast heeft u geen last van de schapen!

De boerderij is met 104 m2 lekker ruim en is ieder ruimte heeft een eigen charme. Uiteraard is de mooie en ruime galerij niet meegerekend maar waar het, zittend op het bankje, heerlijk vertoeven is.

U ziet…meer dan genoeg ruimte om heerlijk te genieten van de vakantie en het mooie Hongarije!

Ziet u zich al zitten met een heerlijk kopje koffie en/of thee in de mooie ruime serre waar, door de vele ramen, de zonovergoten binnen straalt en de dag heerlijk begint.

De woning is voorzien van al het moderne gemak zoals airco en gratis wifi…..u hoeft dus niets te missen. Uw auto kunt u op het terrein kwijt maar ook gewoon voor aan de straat.

 

Indeling van de boerderij:

• -ruime serre van 22 m2
• -hal van 5 m2
• -badkamer 6 m2
• -ruime leefkeuken van 14 m2
• -huiskamer 22 m2
• -slaapkamer van 14 m2
• -slaapkamer van 21 m2

Omgeving.

Deze klassieke boerderij is gelegen in een typisch Hongaars dorp van ongeveer 270 inwoners. Het dorp is netjes en goed verzorgd en men is buitengewoon vriendelijk.

In het dorp zelf is een “winkel” waar men op bepaalde tijden dagelijks brood, melk, suiker, eieren, beleg en wat men zoal nog meer kan gebruiken. U moet er wel vroeg bij zijn want de “winkel” is al om 6.00 open en …..op=op. Een klein buurtcafé ontbreekt ook niet.

Er wordt veel georganiseerd in het dorp en men heeft een basketbal en voetbalveld en dat ook nog met een tribune. Voor de kleintjes is er een leuke speeltuin. En….zeer belangrijk….alles in een goede en verzorgde staat!

Het dorp is een “einddorp” en een van de weinige dorpen met een eigen brug over de M6 naar de provinciale weg. Eenmaal op de provinciale weg bent u binnen 15 minuten in de prachtige stad Pécs en binnen 30 minuten in de historisch belangrijke stad Mohács.

U ziet….ideale ligging en overal dicht bij….heerlijk genieten dus!

Video.

General information
Minimum price per day €39
Typehouse
Square meter104
Bedrooms2
Bathrooms1
Beds5
Facilities
wifi
parking
bedsheets
aircond
tvset
kitchen
coffemach
waterkoker
washmachine
pets
Location
Lothárd, Kossuth Lajos utca 25, Hongarije
Activities nearby:
No activities nearby
Availabilty
Available
Reserved
Not available
Reserve now
About
Ik woon al sinds vele jaren met plezier samen met mijn gezin in het mooie Hongarije. Laat u aangenaam verrasssen door al het moois wat Hongarije te bieden heeft!

Contact

Reviews
[RICH_REVIEWS_SHOW num="all" category="page"] Leave a review