avontuurlijke boottocht langs grotten en voor het spotten van dolfijnen

Favorite

Natuurlijk kunt u dolfijnen gaan bekijken in een dolfinarium. De dolfijnen zijn daar altijd aanwezig en het is een gemakkelijke manier om kennis te maken met deze prachtige dieren.
Bent u wat avontuurlijker en wilt u zien hoe de dolfijnen in hun natuurlijke omgeving leven, maak dan een tocht met X-ride. Deze maatschappij brengt u met een boot naar de “woonplaats” van de dolfijnen.
Er leven in dit deel van de oceaan vijf verschillende soorten dolfijnen waaronder de echte “Flipper”. Aan de hand van tekeningen worden de verschillende soorten tijdens de tocht aan u voorgesteld. Ook andere wetenswaardigheden over de kust, de zee en de dieren worden u op een enthousiaste manier verteld.
U maakt een tocht van ongeveer 2,5 uur. In open zee zoekt u samen met de bemanning naar dolfijnen. Het moment dat ze letterlijk voor u opduiken is onvergetelijk. U krijgt volop de gelegenheid om foto’s en films te maken.
Het kan zijn dat er tijdens uw tocht geen dolfijnen te vinden zijn. Dat is natuurlijk jammer. Maar de tocht langs de kust waarbij de boot verschillende grotten in vaart, is eveneens onvergetelijk. Er zijn grotten waarin een strand verscholen ligt, sommige grotten zijn pikdonker en andere hebben juist een opening waardoor zonnestralen voor een prachtig licht zorgen.
De tocht is zeker het geld waard.
Let op! Hebt u nekklachten, rugklachten of last van zeeziekte, blijft u dan liever op een van de terrasjes op de kade achter.

General information
Minimum price per day €30
Facilities
for beginners
for advanced
Location
Cais do Novo Mundo 2, Albufeira, Portugal
Water sport activities
About
Het bespreken kan in het Portugees of in het Engels

Contact

Reviews
[RICH_REVIEWS_SHOW num="all" category="page"] Leave a review