Paardrijvakantie in de Languedoc, Zuid-Frankrijk

Favorite

Verblijf: volpension, zaterdag tot zaterdag (8 dagen, 7 overnachtingen, 5 dagen paardrijden)
Prijs: € 955,- (excl. drankjes aan/uit de bar)

Ervaar het rijden met een comfortabel zadel
Tijdens je vakantie staat alles in het teken van paardrijden en het maken van mooie ritten. Je krijgt uitgebreide praktische en nuttige instructies voor de omgang en verzorging van onze paarden, zoals het juist opzadelen, juiste houding en commando`s en zinvolle informatie voor het buiten rijden te paard.
Sinds 2017 hebben wij een trailpark met natuurlijke hindernissen, welke nog verder uitgebreid zal worden.
Hoewel onze paarden bekend zijn met de hindernissen is het nog steeds een samenspel tussen paard en ruiter.
De laatste dag (vrijdag) wordt afgesloten met een estafette-race op het trailpark.

Dagtrails en avondrit
Je maakt avontuurlijke (dag)trails, met bij helder weer uitzicht op de Pyreneeën en de Middellandse Zee.
Als het weer het toelaat kun je zwemmen met de paarden in het nabijgelegen natuurmeer.
Ook kun je een spectaculaire avondrit ervaren.

Trailpark
In 2017 zijn wij gestart met het bouwen van een trailpark, bestaande uit (natuurlijke) hindernissen waaronder bijv. een brug, een poort, sprong, wip, piano, etc. Het trailpark is omringd door een racetrack waar de estafette-race zal plaatsvinden.
Diverse foto’s van het trailpark kunt u vinden in het fotoalbum op onze website.

En uiteraard een heerlijke vakantie
Geniet naast het paardrijden van ons ontspannende en familiale karakter met goed verzorgde maaltijden (ranch meals en barbecues) geserveerd in het sfeervolle restaurantgedeelte of op het overdekte buitenterras.
Ook hebben we een gezellige “old west” bar/saloon met knetterend open-haard-vuur en luie zithoek. Ook bekend zijn onze kampvuuravonden bij sterrenhemel. Voor de actievelingen bieden we nog lassowerpen, boogschieten, darten, karabijnschieten of een stevige wandeling over het ongerepte terrein van ons domein waar je mogelijk zwijnen en herten kunt observeren.
Tot slot kun je natuurlijk lekker luieren en/of wegdromen op de zonneweide met een prachtig uitzicht op grazende paarden of genieten in onze loungehoek.

General information
Minimum price per day €120
Facilities
for advanced
Location
Oosting-HorseRiding, La Salvetat-sur-Agout, Frankrijk
Horse activities
About
Jacqueline heeft al haar hele leven een passie voor paarden en heeft altijd met en tussen de paarden gewerkt. Sinds 2006 speelt ze een belangrijke rol in het paardenbedrijf van haar vader en inmiddels heeft ze het bedrijf volledig overgenomen. Ze is gids tijdens de trails, verzorgt de paarden en laat de gasten genieten van haar kookkunsten. Ervaring, durf, passie voor paarden en de natuur is haar op het lijf geschreven. Jacqueline heeft Frankrijk leren kennen vanaf de rug van het paard en laat u hier graag van meegenieten. Ze spreekt naast Nederlands, ook Frans, Engels en Duits.

Contact

Reviews
[RICH_REVIEWS_SHOW num="all" category="page"] Leave a review