Wandelen in de Dordogne

Favorite

Les Trois Collines is gelegen op één van de mooiste plekjes van de Périgord Noir, boven op een heuvel (met een schitterend panoramisch uitzicht!) 15km ten zuiden van Sarlat.
De Périgord Noir is het mooiste gedeelte van de Dordogne en kenmerkt zich door zijn vele bezienswaardigheden. U vindt er talloze kastelen, heel veel verschillende grotten, prachtige tuinen, pittoreske (bastide) dorpjes en stadjes en veel overblijfselen uit de prehistorie.
In de onmiddellijke omgeving van Les Trois Collines vindt u prachtige middeleeuwse steden als Sarlat, Domme en bijzondere plaatsen als Les Eyzies, Lascaux, Beynac, Castelnaud, La Roque Gageac, Rocamadour, enz…
Of u nu een bezoek wilt brengen aan één van de kastelen (zoals Les Milandes waar Josephine Baker haar weeskinderen een nieuwe thuis bood), een fiets-, wandel- of paardrijroute wilt volgen, of wilt kanoën op de Dordogne of de Vézère….. het is, evenals verschillende golfcourses, allemaal in de buurt.
Bijna dagelijks is er wel een gezellige markt, brocante (=antiekmarkt) of vide grenier (=rommelmarkt) te bezoeken.
In de grote tuin (4000m2) zijn meerdere zitjes en een groot zwembad (5m x 10m en tot 2m diep) met ligbedden. Een prima plek om heerlijk te relaxen. Zowel vanuit de tuin als vanuit uw kamer heeft u een panoramisch uitzicht.

Verschillende keren per week bieden wij de mogelijkheid om bij ons van een vier-gangen diner te genieten.

Onze Chambres d’Hôtes is tevens dé perfecte uitvalsbasis voor een wandelvakantie. In de directe omgeving van ‘Les Trois Collines’ zijn meer dan 100 officiële wandeltochten uitgezet, zowel voor beginners als voor gevorderden. Kaarten van deze tochten kan u bij ons lenen.

“Les Trois Collines” werd in 2018, door beoordelingen van onze gasten, opgenomen in de Top 10 van ‘Logeren bij Belgen in Frankrijk’ en won reeds verschillende malen een Zoover Award Gold (o.a. 2017 en 2018), alsook een certificaat van uitmuntendheid op TripAdvisor.

Bezoek ons op www.lestroiscollines.eu voor verdere info.

General information
Minimum price per day €80
Facilities
for beginners
for advanced
Location
Les Embards, Saint-Cybranet, Frankrijk
Hiking
About
Wij zijn een Vlaams gezin met 2 schoolgaande kinderen. Na respectievelijk 26 jaar en 21 jaar gewerkt te hebben als arbeider in de metaal- en houtsector (Ronny) en als medisch laboratorium technoloog (Mireille) werd het voor ons tijd om uit te kijken naar een nieuwe uitdaging. De droom om een Chambre d’Hôtes in Frankrijk uit te baten was nooit ver weg… Ondertussen mogen we ons reeds enkele jaren de trotse eigenaars noemen van “Les Trois Collines”. We hopen u binnenkort te mogen verwelkomen en we zullen er alles aan doen om u als gast een echte droomvakantie te bezorgen! U bent meer dan welkom!

Contact

Reviews
[RICH_REVIEWS_SHOW num="all" category="page"] Leave a review