Powerkiten | Noordwijk | Privé lessen | Groepen | 365 dagen per jaar |

Favorite

Heb je altijd al eens willen powerkiten of kennis willen maken met de kitesport? Kom dan powerkiten in Noordwijk! Wij geven privé lessen en clinics  tot 300 personen (geen minimum). Powerkiten is een actieve outdooractiviteit op het strand. Wij maken gebruik van vliegers in verschillende soorten en maten en kunnen het zo spannend maken als jullie zelf willen. Word de kracht je te veel? Maak dan gebruik van een echte kitesurf trapeze om de kracht over je rug te verdelen.

De clinics en lessen beginnen met een kort stukje theorie over de veiligheid, wind en materialen waarbij we gebruik van gaan maken. Daarna gaan we de theorie in de praktijk toepassen. Na wat tips & tricks heeft iedereen het lekker door en pakken we steeds een wat grotere vlieger om het nog leuker & spannender te maken.

Al onze lessen worden gegeven door enthousiaste kitesurf instructeurs. Er wordt gebruik gemaakt van de beste materialen en daarnaast is het mogelijk om les te krijgen met een trapeze. Ben je enthousiast geworden en durf jij het aan? Klik dan hier

Voor of na de clinic is het mogelijk om heerlijk bij ons of bij één van onze partners te ontspannen op het terras voor lunch/borrel of diner. Liever op een andere locatie powerkiten? Vraag naar de mogelijkheden.

General information
Minimum price per day €18
Facilities
for beginners
for advanced
Teaching options
Location
Koningin Astrid Boulevard 103, Noordwijk
Outdoor activities
About
Powerkite School is de specialist op het gebied van Powerkiten! 365 dagen per jaar clinics voor iedereen.

Contact

Reviews
[RICH_REVIEWS_SHOW num="all" category="page"] Leave a review