SUP les in Rotterdam

Favorite

SUP’s UP biedt van april tot september wekelijks op vaste tijden SUPlessen en -tours aan op de Bergse Plassen in Rotterdam.

Je leert de juiste techniek en het is vooral gezellig & stimulerend om te suppen in groepsverband. Of je het nou gewoon een keertje wil proberen, een ontspannen tochtje wilt maken of echt een nieuwe sportuitdaging zoekt, het is allemaal mogelijk. Ook organiseren we op aanvraag SUP clinics op maat als groepsacitiviteit om samen met je vrienden, familie of collega’s te doen, zoals vrijgezellenfeestjes of personeelsuitjes.

Koop je een rittenkaart dan kun je die zowel voor je eerste beginnerslessen als voor de meer ervaren SUPlessen en tochten gebruiken. De rittenkaart blijft het hele seizoen geldig en je kunt zelf jouw geschikte momenten inplannen in het boekingssysteem.

Kinderen kunnen meedoen met de lessen vanaf 12 jaar.

General information
Minimum price per day €20
Facilities
for beginners
for advanced
Equipment for rent
Teaching options
Location
Prinsemolenpad 4, Rotterdam
Water sport activities
About
SUP’s UP is begin 2012 opgericht door Caroline Ammerlaan: “Als fanatiek watersporter kwam ik tijdens een kitesurftrip al vroeg in aanraking met Stand Up Paddling. Het was in het begin even zoeken naar mijn balans, maar al snel was ik verkocht! Ik vind suppen geweldig omdat het je echt even terug brengt bij jezelf, je ademhaling, lichaamshouding, spierkracht en balans. Het past dan ook echt in mijn drukke, maar bewuste levenstijl. De passie die bij mij ontstaan is voor deze sport wil ik graag overbrengen op anderen. Dit doe ik door het geven van SUP clinics aan groepen (bedrijfsuitjes/vrijgezellenfeestjes), SUP tours te organiseren op verschillende wateren in het land of het buitenland en op diverse events het suppen onder de aandacht te brengen. Daarnaast kan iedereen tijdens de SUP lessen in Rotterdam kennis maken met suppen of met regelmaat mee doen, omdat het de ideale workout is.

Contact

Reviews
[RICH_REVIEWS_SHOW num="all" category="page"] Leave a review