Wandelvakantie in de Auvergne

Favorite

Vakantie in de Auvergne, een goed idee! Het is dan ook een streek met contrasten en veel verschillende landschappen waardoor het een veelbezochte bestemming is. Slechts 2,5% van de Franse bevolking woont in de Auvergne, er is dus veel ruimte voor natuur en die is in dit deel van Frankrijk dan ook overdonderend aanwezig.

We hebben diverse wandelroutes, verschillende afstanden en verschillende niveaus. Op verzoek nemen we je mee op een wandeling waarbij we onderweg de eetbare planten en kruiden aanwijzen.

Wandelen

Een weekje genieten in de Auvergne, in een gezellig vakantiehuisje met uitzicht op het Franse platteland. Bedlinnen, handdoeken je kunt het allemaal thuislaten. Het ontbijt wordt verzorgd wanneer je dat wilt en ‘s avonds staat een heerlijk 4-gangen diner klaar.

Data: 1 mei – 30 september
Prijs voor dit arrangement voor 2 personen EUR 799,00. Ook een lunchpakketje voor onderweg kunnen we verzorgen. Andere wensen zijn bespreekbaar, aarzel niet.

General information
Minimum price per day €799
Facilities
for beginners
for advanced
Location
Les Bauffes, 63700 Buxières-sous-Montaigut, Frankrijk
Hiking
About
Bonjour en welkom bij Sans Parure! Inmiddels 12 jaar geleden en op zoek naar ons plekje in Frankrijk kwamen we, al googlend, bij deze boerderij terecht. Sans Parure betekent eenvoudig, zonder opsmuk maar met aandacht voor wat echt belangrijk is: ruimte, rust, gezelligheid en lekker eten. Precies wat we zochten. De puzzelstukjes vielen in elkaar en samen met onze dochter zijn we vertrokken. We genieten nog dagelijks van ons geluk. Sans Parure is een plaats waar heel veel kan maar vooral niets hoeft, en waar ontspannen genieten voorop staat. Het is een plek om weer op adem te komen.. A bientôt! Daan, Jacqueline & Emma

Contact

Reviews
[RICH_REVIEWS_SHOW num="all" category="page"] Leave a review